Не Сильвіо, а Софія

23.12.2011
Не Сильвіо, а Софія

Каріма аль–Маруг.

Танцівниця з Марокко Каріма аль–Маруг, яка прославилася на весь світ завдяки участі в сексуальних оргіях на віллі колишнього прем’єр–міністра Італії Сильвіо Берлусконі, стала мамою. Як повідомляє італійська преса, днями 19–річна Рубі (під таким прізвиськом Каріма виступала в стриптиз–клубах Мілана та Рима) народила дівчинку. Дитину назвали Софія Аїда.

Напередодні бойфренд аль–Маруг і батько її дитини, 41–річний Лука Ріссо, повідомив журналістам, що маля з’явиться на світ в одній із міланських клінік. Як виявилося, «заплутував сліди»: насправді Рубі народила в Генуї.

Про те, що вона чекає первістка, Каріма сама заявила пресі ще в липні. Щоправда, теж напустила туману: казала, що чекає хлопчика. Мабуть, щоб посміятися, читаючи в таблоїдах замітки з припущеннями про те, чи не назвуть новонародженого Сильвіо — на честь «хрещеного батька» Рубі як зірки скандальної хроніки.

Каріма аль–Маруг є фігуранткою однієї з численних кримінальних справ, порушених проти Берлусконі. За версією слідства, підстаркуватий медіа–магнат, якому на той час було під 70, вступав із танцівницею в інтимний зв’язок, коли вона була ще неповнолітньою. Рубі була серед десятків дівчат, котрих екс–прем’єр викликав до себе на віллу під час бурхливих вечірок. Судовий процес у цій справі почався в Італії 6 квітня.