«Я вам не заздрю!»

«Я вам не заздрю!»

За півтора тижні до Нового року Президент вирішив підбити підсумки річної діяльності. Велику прес–конференцію Віктор Янукович дав лише втретє за час свого правління. Однією з інтриг зустрічі з пресою було те, чи отримають право поставити запитання Віктору Федоровичу найбільш критично налаштовані журналісти. І чи вони самі визначатимуть свою черговість, чи слово надаватиме прес–секретарка В.Я. Дарка Чепак (так було минулого разу).

Загалом, прес–конференція була побудована таким чином, що половину запитань ставили регіональні журналісти, а іншу половину — загальнонаціональні ЗМІ. Адміністрація Президента добряче по­працювала над фільтруванням та відбором частини запитань. З областей надходила інформація, начебто державні адміністрації вимагали від журналістів погоджувати свої запитання. На Банковій, звісно ж, удали, що вперше про це чують. У підсумку, на заготовлені питання Янукович відповідав охоче, а незручні — намагався ігнорувати.

«Значить, я на правильному шляху!»

«Значить, я на правильному шляху!»

Партія регіонів іні­ціює оголошення недовіри голові парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, БЮТівцю Андрієвi Шевченку. Цю інформацію «УМ» підтвердив сам народний депутат. За його словами, членiв комітету було попереджено й зорієнтовано на оголошення недовіри голові на найближче засідання.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики