Спроба Брітні номер три

22.12.2011
Спроба Брітні номер три

Брітні Спірз збирається утретє вийти заміж. Днями колишня поп–прин–цеса заручилася зі своїм агентом Джейсоном Тревіком, з яким зустрічається більше двох років. Пропозицію стати його дружиною Тревік зробив коханій у день свого народження — 16 грудня йому виповнилося 40. Не дивно, що Брітні здивувалася, коли під час святкової вечері Джейсон раптом вийшов з–за столу, став на одне коліно й подарував їй каблучку з діамантом. Із відповіддю Бріт не вагалася, і вже наступного дня парочка бурхливо відсвяткувала заручини в Лас–Вегасі. Коли буде весілля, наразі не відомо.

30–річна Брітні була одружена вже двічі. Перший шлюб, із другом дитинства Джейсоном Александром, був укладений «по п’яні» й тривав усього 55 годин. Того ж 2004 року співачка пішла під вінець «по–серйозному» — з танцівником Кевіном Федерлайном. У подружжя народилося двоє синів, але через два роки шлюб розпався — у Спірз почалися серйозні проблеми з алкоголем та психікою, і вона втратила право опіки над дітьми.

Відтоді багато що змінилося. Брітні взялася за розум, вилікувалася від алкогольної залежності, схудла і знайшла нове кохання. Попри те, що відносини у них не найкращі, за «колишню» радіє навіть Федерлайн. «Я багато чув про Джейсона і думаю, що він чудовий хлопець! Я дуже–дуже радий за Брітні», — сказав Кевін в інтерв’ю австралійському журналу TV Week.

Сам Федерлайн, до речі, теж своїм нинішнім життям цілком задоволений: нещодавно його нинішня подруга Вікторія Прінс народила Кевінові дочку. Для 33–річного екс–танцюриста це вже п’ята дитина — до шлюбу з Брітні він мав двох малюків від актриси Шар Джексон.