Інтерв’ю з Наомі

25.11.2011
Інтерв’ю з Наомі

Наомі Кемпбелл, яка з огляду на статус нареченої олігарха Владислава Дороніна тепер здебільшого мешкає в Росії, останнім часом відверто нудилася. Байдуже, що до її послуг — найдорожчі салони краси, найвишуканіші розваги та найелітніше товариство: «Чорна пантера подіуму» прагнула зайнятися чимось «суспільно корисним». І таки знайшла собі нове покликання — журналістику. Спершу Наомі брала інтерв’ю в політичних діячів на кшталт Володимира Путіна й президента Венесуели Уго Чавеса. А тепер пішла на підвищення й незабаром стане редактором російської версії популярного у США журналу Interview.

Щоправда, не на постійній основі. Постійним головредом видання є колишня редакторка російського «Вога» Альона Долецька, а Кемпбелл запросили як «гостьового» керівника.

Російська версія американського часопису стане першою в Європі. Грудневий номер, у якому Наомі вже веде свою колонку, можна буде придбати в кіосках незабаром. А після Нового року «Інтерв’ю» почне виходити ще й у Німеччині. І німецьку версію також редагуватиме Кемпбелл.

«У ролі запрошеного редактора я виступаю вперше. І я щаслива взяти участь у створенні такого авторитетного журналу», — запевнила топ–модель, пообіцявши обирати для своїх матеріалів лише найцікавіші постаті. «У російському глянці кожен другий — зірка, а талановитих — один на сотню. От про це ми й поговоримо», — розкриває таємниці свого майбутнього редакторства 40–річна манекенниця.