«Липовий» інспектор

«Липовий» інспектор

Псевдоінспектора затримали «на гарячому» випадково. Як повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції Миколаївщини, оперативні працівники, проїжджаючи вулицями Миколаєва у справах, помітили молодого чоловіка у форменому одязі працівника ДАІ, який намагався зупиняти транспорт. Правоохоронцям кинулося в очі, що в цього «інспектора» не було нагрудного жетона працівника ДАІ та зимової форменої куртки.

«Не кажіть, що ви українки!»

«Не кажіть, що ви українки!»

Днями співробітники Запорізького міського управління міліції припинили діяльність підпільної порнографічної студії. Що й казати, замаскована під одне з ТОВ структура діяла на двох поверхах одного з гуртожитків обласного центру! Як повідомляє прес–служба обласної міліції, вхід до студії з металевими дверима та електронними замками контролювали камери відеоспостереження, інформація з яких цілодобово надходила на сервер адміністратора.

«Плейбой» у мантії

«Плейбой» у мантії

Про те, що вітчизняне правосуддя хворіє на корупцію, громадськості добре відомо. Найгучніше затримання та засудження колишнього служителя Феміди зі Львова Ігоря Зварича не лише підтвердило прихильність суддівства до корупційного «колядування» за потрібне рішення, а й засвідчило сексуальну активність окремих носіїв мантії чоловічої статі. Того ж львівського «колядника» вдалося затримати після того, як один із заступників Генпрокурора — Ренат Кузьмін — розповів пресі, що розшукуваний суддя примушував до сексу не лише підлеглих жінок, а й окремих підсудних чи їхніх чарівних родичок, які просили про пом’якшення покарання.

Наркокартель у квартирі

Наркокартель у квартирі

У Черкасах завершився судовий процес у справі організованої злочинної групи, котра розповсюджувала наркотики в області. Як з’ясували слідство та суд, троє підприємливих жителів міста, котрі й самі були не байдужими до «дурі», створили наркотичну лабораторію просто у себе на квартирі. Керувала ділками 37–річна жінка.

Всі статті рубрики