Не валюта, а кайданки

Не валюта, а кайданки

До нападу на пункт обміну валют злочинці готувалися близько тижня, але до місця його скоєння не дійшли кілька метрів. У результаті детально спланованої та майстерно проведеної спецоперації закарпатських убозівців не постраждали ні потенційні жертви нападу, ні оточуючі громадяни.

«Ексклюзивна» послуга

«Ексклюзивна» послуга

Новий спосіб видурювання чужих коштів і майна вигадав 32–річний кременчужанин. На посаду майстра з ремонту мобільних телефонів одного з тамтешніх сервісних центрів його взяли з місячним випробовувальним терміном.

Розшукали майже сотню

Розшукали майже сотню

Минулого тижня на Київщині завершилася міждержавна оперативно–профілактична операція «Розшук», під час якої працівники міліції встановили місцезнаходження більше півсотні зниклих безвісти громадян, серед яких і семеро дітей.

Голий «гість»

Голий «гість»

Коли 29–річна мешканка райцентру Котельва пообідньої пори повернулася додому, то спочатку не повірила своїм очам: серед білого дня в її будинку, ніби у власному гніздечку, хазяйнував... голий незнайомець.

Дружили два товариші

Дружили два товариші

Завдяки оперативній інформації правоохоронці Христинівського райвідділу міліції розкрили тяжкий злочин. Міліції стало відомо, що чоловіка, якого вона розшукувала тривалий час як безвісти зниклого, ймовірно, вже немає серед живих. Мовляв, його міг убити давній друг.

Всі статті рубрики