Хетевей буде без зубів

21.10.2011
Хетевей буде без зубів

Зірка фільмів «Диявол носить «Прада» і «Кохання та інші ліки» Енн Хетевей тепер спробує себе ще й у мюзиклі. Актрисі запропонували роль Фантіни у новій, музичній версії фільму «Знедолені», знятій за мюзиклом Клода–Мішеля Шенберга та Хелен Бубліль у 1980 році. Запросити на цю роль саме Енн кіностудії «Юніверсал» запропонував Х’ю Джекман, який гратиме Жана Вальжана.

У романі Віктора Гюго проста жінка Фантіна, яка продала всі свої білосніжні зуби та розкішне волосся, щоб прогодувати маленьку дочку, зображена як білявка. Але Хетевей до кольорових перевтілень не звикати — у фільмі Тіма Бертона «Аліса в Дивокраї» вона дуже органічно виглядала в ролі Білої королеви. Зате така нагода розім’яти зв’язки, як у «Знедолених», акторці випадає нечасто: в мюзиклі їй належить виконати композицію I Dreamed a Dream, яка стала надзвичайно популярною завдяки учасниці шоу «Британія шукає таланти» Сьюзан Бойл.

Окрім Джекмана, компанію Енн на знімальному майданчику складатиме чимало знаменитостей: за чутками, згоду на участь у проекті вже дали Джеффрі Раш, Рассел Кроу та Хелена Бонем Картер. Режисером фільму стане Том Хупер, останньою помітною роботою якого є «оскароносний» фільм «Король говорить!».