Сексуально залежна Пінк

07.10.2011
Сексуально залежна Пінк

Аліша Бет Мур, більше відома під сценічним псевдо Пінк, захоплюється не лише співом. 32–річну зірку кілька разів запрошували зніматися в кіно — щоправда, переважно в ролі самої себе, але їй дуже сподобалося. Тому на кожну пропозицію бодай ненадовго засвітитися на широкому екрані Пінк відповідає згодою. А днями їй випав щасливий квиток: відомий сценарист і продюсер Стюарт Блумберг запропонував зіграти одну з головних ролей у своєму режисерському дебюті — стрічці «Дякую за обмін».

Роль, щоправда, оригінальна: за сюжетом троє головних героїв, мешканців Нью–Йорка, страждають на сексуальну залежність і лікуються в одній клініці. Пінк зіграє дівчину на ім’я Діді, а компанію на знімальному майданчику їй складатимуть Гвінет Пелтроу та Марк Руффало. У титрах співачка–актриса з’явиться під власним іменем — Аліша Мур.

«Аліша ідеально підходить для ролі Діді. Вона вдало поєднує в собі сердечність і різкіст. Ми раді представити її вражаючий акторський талант аудиторії», — каже Блумберг, якого цього року номінували на премію «Оскар» за сценарій до фільму «Дітки в порядку».

Зйомки фільму почнуться наступного року. А поки що Пінк намагається більше часу проводити із п’ятимісячною донечкою Уїллоу Сейдж, а також активно займається у спортзалі, щоб швидше привести фігуру в норму після пологів.