Перемогти у гонці озброєнь

Перемогти у гонці озброєнь

Керівництво суперліги призначило старт нового сезону в українському баскетболі на 1 жовтня. Цього дня відбудуться матчі в шести містах.

Напередодні старту клуби випробували свої сили в різноманітних товариських матчах і турнірах, а тренери і вболівальники придивлялися до дій новачків — насамперед легіонерів. Від того, наскільки корисними будуть вони на майданчику, чи не в першу чергу залежатиме місце команди в турнірній таблиці. А оскільки склади учасників суперліги в міжсезоння відчутно оновилися, можна передбачити нові співвідношення сил порівняно з минулим чемпіонатом.

Виставка досягнень Раньєрі

Виставка досягнень Раньєрі

Другий тур групового раунду Ліги чемпіонів почався у вівторок протистоянням у Москві між ЦСКА та міланським «Інтером». Дуель російського та італійського віце–чемпіонів стала окрасою вечора. Справжній футбольний шедевр зрежисували в «Лужниках» Леонід Слуцький та Клаудіо Раньєрі. «Інтернаціонале» втікав, «армійці», ослаблені відсутністю основного голкіпера Ігоря Акінфєєва (його замінив Володимир Габулов), — наздоганяли. На двох суперники зробили аж п’ять точних «пострілів». Влучнішими виявилися гості, які впродовж чотирьох днів під керівництвом нового тренера зняли вже другий «скальп». «Матч приніс справжню насолоду. Наша команда продемонструвала характер. Футболісти билися, не шкодуючи себе», — похвалив підопічних синьйор Раньєрі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики