Політ Моллі

28.09.2011
Політ Моллі

У Моллі Сімз, здавалося б, є все, щоб домогтися успіху, — чудова фігура, вродлива зовнішність, сякий–такий талант. Проте для виходу в топ–ешелон як моделей, так і актрис дівчині постійно бракувало якоїсь дещиці. Хоча і для знаменитого каталогу купальників «Спортс іллюстрейтед» Моллі регулярно знімалася, і в серіалі «Лас–Вегас» її героїня впродовж п’яти сезонів користувалася успіхом, і в повнометражне кіно її регулярно запрошують. Проте щойно проект завершується — і широка публіка про гарненьку білявку знову забуває.

Але Моллі, схоже, з цього приводу анітрохи не засмучується. Заробітків та прибутків від власної ювелірної лінії «Грейс» їй цілком вистачає не лише на життя, а й на благодійність. 38–річна актриса регулярно допомагає сиротинцям і, кажуть, замислюється над тим, щоб усиновити якогось сироту.

Хоча не виключено, що незабаром в актриси з’являться і біологічні діти. Адже днями Сімз вийшла заміж. Обранцем зірки «Лас–Вегаса» став 42–річний актор і продюсер Скотт Стабер, відомий роботою над фільмами «Любов та інші ліки» й «Людина–Вовк». Для Моллі це перший шлюб, а Скотт колись уже був одружений з актрисою Рейчел Ніколз.

Весільна церемонія була скромною. Серед запрошених — лише родичі й найближчі друзі (у тому числі добра подруга нареченої — співачка Ферджі).

Медовий місяць молодятам довелося відкласти: Сімз ось–ось має презентувати свою нову ювелірну колекцію, а Стабер одразу після весілля з головою поринув у зйомки фільму «Морський бій», прем’єру якого заплановано на наступний рік.