Переможні «Феєрверки»

30.08.2011
Переможні «Феєрверки»

У Лос–Анджелесі роздали найпрестижніші відеонагороди шоу–бізнесу — MTV Video Music Awards. Головну нагороду — «Відео року» — здобула Кеті Перрі, яка вразила світову аудиторію телеканалу MTV кліпом на композицію Fireworks («Феєрверки»). 26–річна співачка піднімалася на сцену ще двічі — її спільний із Каньє Уестом кліп Е.Т. переміг у номінаціях «Найкращий спільний проект» та «Найкращі візуальні спецефекти».

На церемонію вручення MTV VMА донедавна брюнетка Кеті прийшла з ніжно–рожевим кольором волосся і упродовж вечора перевдягалася аж чотири рази.

До слова, відвідала церемонію й українська зірка Міка Ньютон, яка зараз працює і живе у Лос–Анджелесі. Але на нагороди MTV ще не «напрацювала».

Ще однією героїнею вечора традиційно стала Леді Гага. Їй дісталося лише дві статуетки («Найкраще відео «зі змістом» та «Найкраще жіноче відео» за кліп Born This Way), зате після перевтілення в Леді Гагу Стефані Джерманотта вперше з’явилася на публіці без височезних підборів і неймовірних перук. Власне, її спершу взагалі ніхто не впізнав: поп–зірка вбралася в чоловічий костюм і походжала за лаштунками зі склянкою віскі та цигаркою в зубах, а потім, вийшовши на сцену, «проїхалася» по «дурних блондинках на кшталт цієї епатажної хвойди Леді Гаги».

А чи не найприємнішою церемонія вручення стала для стрункої й підтягнутої Брітні Спірз — окрім відзнаки за «Найкраще поп–відео», їй дістався «історичний» приз «За видатні професійні досягнення». З цієї нагоди деякі інші зірки, в тому числі й Кеті Перрі, виконали по одній пісні з репертуару Брітні, чим змусили її просльозитися від розчулення.