Кім підкорила Кріса

26.08.2011
Кім підкорила Кріса

«Найочікуваніше весілля року», «найдорожча гулянка континенту», «подія літа» — яких тільки епітетів не лунає в американській пресі на адресу цієї шлюбної церемонії. Хоча молодятами на розхваленому таблоїдами весіллі були не особи королівської крові чи голлівудські суперзірки, а всього розкручена представниця «світського» сімейства Кардаш’ян та не надто видатний баскетболіст клубу «Нью–Джерсі» Кріс Хамфріс.

У нас про Кім Кардаш’ян мало хто чув, зате у США ця особа завдяки пильній увазі ЗМІ користується надзвичайною популярністю. 30–річна дочка вірменського емігранта і світської левиці Кріс Хоутон прославилася завдяки реаліті–шоу «Сімейка Кардаш’янів» (у Кім є дві рідні сестри та брат і дві молодші сестрички по матері). Стала фотомоделлю, знялася в кількох телесеріалах, взяла участь у «Танцях із зірками», а тепер ось вийшла заміж. І, звісно, теж перетворила цю подію в спосіб заробити й попіаритися: право опублікувати ексклюзивні фото з весілля за кругленьку суму придбав тижневик «Е!».

Весільна церемонія, на яку було запрошено понад 400 гостей (серед них — актриси Єва Лонгорія та Ліндсей Лохан, співачки Авріл Лавінь і Сьяра, Ніколь Річі, Келлі Озборн та багато інших зірок), відбулася в розкішному обійсті у Каліфорнії. Наречену, вбрану в сукню від Віри Вонг, вів до вівтаря її вітчим, відомий колись легкоатлет Брюс Дженнер.

У весільну подорож молодята вирушать пізніше — після завершення зйомок нового сезону реаліті–шоу сестер Кардаш’ян «Кортні та Кім підкорюють Нью–Йорк».