Незалежність на–гора

Незалежність на–гора

Цьогорічна експедиція членів партії тематична: приурочена двадцятій річниці незалежності України. 24 серпня о 10–й ранку хода розпочнеться з урочистого мітингу з нагоди ювілейної дати, на якому виступить лідер «Нашої України» Віктор Ющенко зі зверненням до народу та представників творчої еліти. Потому активісти і всі охочі розпочнуть святкове підкорення найвищої точки України.

Поставте суду діагноз!

Поставте суду діагноз!

Учора на початку судового засідання Юлія Тимошенко озвучила перед суддею прохання пройти медичний огляд. «У мене продовжуються симптоми невідомої хвороби», — зазначила лідерка БЮТ. Родіон Кірєєв відхилив прохання Тимошенко, зауваживши, що суд уже надавав дозвіл на медичне обстеження. «Але ви відмовилися», — нагадав Кірєєв.

Альтерна­тивна крапля

Альтерна­тивна крапля

Українці поступово, невпинно й наполегливо переходять із традиційного газу без кольору і запаху на його рідкий аналог. За статистикою, споживання скрапленого газу у нашій державі зростає на 25% щорічно! Шалена популярність пропану з бутаном породжує таке ж саме плавне, але невпинне подорожчання альтернативного пального. Ну і, звичайно ж, де є попит і ціна, там миттєво з’являються принаймні підозри у змовах, «схемах» та інших порушеннях правил гри.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики