Підсудні — ті, що сидять під судом

Підсудні — ті, що сидять під судом

Намети на підтримку Юлії Тимошенко, що стоять біля Печерського райсуду з минулої п’ятниці, можуть знести. Позавчора ввечері до учасників пікету прийшли судові виконавці й зачитали рішення Окружного адміністративного суду Києва про заборону проведення акцій по всьому периметру вулиці Хрещатик та майдану Незалежності. Судове «ембарго» стосується також вулиці Дегтярівської, де розташовано Лук’янівське СІЗО — нинішнє місце перебування екс–Прем’єрки.

229 днів арешту навстоячки

229 днів арешту навстоячки

Завтра вранці Печерський райсуд Києва продовжить розгляд кримінальної справи за обвинуваченням екс–міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у зловживанні службовим становищем, перевищенні влади тощо. На попередньому засіданні Феміда встановила порядок судового слідства: спочатку буде допитано свідків, потім потерпілих, досліджено матеріали справи, допитано підсудних, після чого суд вирішить питання доповнення досудового слідства.

Сила є, а «третьої» — немає

Сила є, а «третьої» — немає

Чемпіон світу з боксу за версією WBC, а також депутат Київради й голова партії «УДАР» Віталій Кличко призупинив підготовку до свого вересневого боксерського поєдинку з Томашем Адамеком, аби приїхати в Київ і... анонсувати появу «третьої сили» в українському політикумі.

Всі статті рубрики