Підлітки обирають кантрі

10.08.2011
Підлітки обирають кантрі

Отримати премію Teen Choice Awards («Вибір підлітків») для американського артиста не менш почесно, ніж «Оскара» чи «Греммі». Престижу й пафосу в цій нагороді, заснованій телеканалом Fox, може, й менше, зате щирої народної любові — аж ніяк. Адже лауреатів Teen Choice Awards своїм голосуванням обирають підлітки — найвдячніша і найщиріша аудиторія. Яка цього року віддала свої серця кантрі–співачці та актрисі Тейлор Свіфт.

Із церемонії вручення «Підліткового вибору», що відбулася у Лос–Анджелесі в ніч із неділі на понеділок, Тейлор повернулася одразу з шістьма дошками для серфінгу (саме так виглядає відзнака Teen Choice Awards). Окрім гран–прі за внесок у музичну індустрію, 21–річна білявка перемогла в номінаціях «Найкраща виконавиця», «Найкраща кантрі–співачка», «Найкраща пісня кантрі», «Прорив року» та «Ікона червоної доріжки».

У кінематографічній галузі домінував останній епізод «поттеріани»: перша частина стрічки «Гаррі Поттер і смертельні реліквії» отримала приз як найкращий фільм у жанрі фентезі, друга — як просто найкращий фільм цього літа. Виконавиці ролі Герміони Еммі Уотсон вручили серфінгову дошку як найкращій актрисі, а Поттер Деніел Редкліфф у номінації «Найкращий актор» обіграв–таки Тейлора Лотнера із «Сутінкової саги», якому поступився минулого року. Гаррі з Герміоною обставили «сутінкових» конкурентів і в категорії «Найкращий поцілунок». А капосний Малфой, він же актор Том Фелтон, уже традиційно не мав рівних у спеціальній номінації від телеканалу MTV «Найкращий лиходій». Найкращою комедією тінейджери визнали нещодавню прем’єру з Камерон Діас у головній ролі «Училка».