НЬЮЗРУМ

05.08.2011

Попелюшка на ім’я Катруся

ТРК «Україна» знімає новий серіал «Катрусина Любов». Сценарій фільму, головним автором якого є головний продюсер каналу Тетяна Гнєдаш, розрахований на 230 серій. Знімати почали перших 90 у Москві та Геленджику, там, де знімали і попередню свою «історію попелюшки» — «Марусю». І партнер–виробник «України» в обох випадках — російська компанія «Ру Медіа».

«Ми здивуємо глядачів масштабними зйомками, талановитою музикою і яскравим акторським складом, — переконує Тетяна Гнєдаш. — «Катрусина Любов» не залишить байдужими наших глядачів, адже це — приголомшлива історія про всепоглинаючу пристрасть і всепрощаюче кохання. Це історія про жіночу мудрість, що вчить боротися за своє щастя: чинити опір і вибачати. Нашій героїні потрібно буде багато чого подолати на своєму життєвому шляху, але ми обіцяємо: хепі–енд остаточний і оскарженню не підлягає!»

Головну роль у «Катрусиній Любові» (обидва слова — жіночі імена) виконує російська акторка Ольга Павловець, яку добре знають глядачі, що спостерігали за перипетіями серіалу «Дві сторони однієї Анни» на каналі «Інтер». Головний режисер нового «мила» — Дмитро Гольдман, чиї попередні роботи — рейтингові «Принцеса цирку» та «Обручка».

Саундтрек до серіалу — російськомовна композиція «Вернись, любовь», з якою стали фіналістами четвертого сезону талант–шоу «Народна зірка» на ТРК «Україна» одесит Михайло Дімов та російська співачка Поліна Гагаріна. Щоправда, для серіалу її співатиме професійна вокалістка.

Оголена чоловіча душа

Канал «1+1» розпочав кастинг другого — «чоловічого» — сезону ріаліті–шоу «Зняти все», який знімають за ізраїльським форматом Connected. Оголити перед камерою душу запрошують чоловіків, яким за 18.

У першому сезоні «Зняти все», який стартував нещодавно, на екранах п’ять жінок iз різними життєвими історіями, істеріями та іншими варіантами вирішення щоденних проблем. Об’єднує всі п’ять лише одне — коли стається щось цікаве, вони вмикають камеру. «Я впевнений, що досвід першого сезону допоможе нам зробити проект ще яскравішим та концептуальнішим, — каже продюсер своєрідних відеощоденників Роман Лукін. — Крім того, до відвертості жінок усі ми більш–менш звикли, коли ж свої думки та емоції відкриватимуть чоловіки — думаю, це справлятиме сильне враження».

«Свати» по–Новому

Новий канал підшуковує «кмітливих дітлахів віком від 4 до 8 років, а також їхніх гіперактивних бабусь і дідусів» для участі у реаліті–шоу з робочою назвою «Свати». Натхненні рейтингами сімейного проекту власного формату «Здрастуйте, я ваша мама!», новоканалівці знову вирішили показувати власну розробку. Телепроект «Свати», навіть якщо змінить назву, за змістом перегукуватиметься з відомими однойменними фільмами. Скоро і на Новому каналі спостерігатимемо, як дідусі та бабусі обох батьків залишатимуться з онуками і кожен виховуватиме малих по–своєму.

Одночасно невісток, які проживають разом зі свекрухами і вміють готувати або хоча б хочуть цьому навчитися, Новий запрошує на кастинг для участі у проекті  також власного формату «Кухня на двох».

Кухня з кенгуру

Глядачі каналу «Сіті» — шанувальники кулінарних шоу–змагань з наступного тижня матимуть змогу подорожувати Австралією разом із знімальною групою, яка шукатиме у країні кенгуру команду кращих домашніх кухарів. Кухарі–аматори з австралійської програми «Моя кухня краща» дивуватимуть унікальними здібностями і традиційними місцевими продуктами. Найголовніші дійства відбуватимуться у приватних оселях учасників проекту, які на одну ніч перетворюватимуть на ресторани.

  • Сашко Лірник: Казку пропускаю через себе...

    Хто не знає Сашка Лірника? Виявляється, є такі. Та з кожним новим днем незнайків стає все менше: то книга з Лірниковими казками до рук потрапить, то диск хтось перепише й дасть послухати, то на телебаченні Лірникову вечірню казочку тато з мамою увімкнуть. Казкар постійно спілкується з читачами, слухачами й глядачами, їздить з волонтерською місією на Донбас, а також за кордон, до українців діаспори. >>

  • Розкадровані мандри

    Професійна мандрівниця Ольга Котлицька цього тижня у Києві збирає друзів, щоб нагадати: телепроекту про подорожі, автором і ведучою якого вона є, уже 20. Спочатку був «На перший погляд», потім він трансформувався у «Не перший погляд». >>

  • Сміятися з леді-боса

    Навіть якщо комедії не ваш улюблений кіножанр, варто подивитися на неперевершений талант однієї з найсмішніших сучасних коміків — американської акторки Меліси Маккарті у новій стрічці «Леді бос», що цього тижня виходить у прокат в Україні. >>

  • «За мною там Непал, Гімалаї сумують»

    Телеведучий Дмитро Комаров на каналі «1+1» показав Камбоджу, Індію, Кубу, Болівію та інші країни такими, як ніхто не здогадувався. Він «вивертає» світ і показує його з вражаючих сторін. У кабінеті Дмитра в офісі «Плюсів», де ми ведемо розмову, ніби зібрані шматочки екзотичних країн, у деталях. >>

  • У новинах немає змоги «погратися»

    Упродовж останніх років вибагливі телеглядачі, які цінують свій час, усе частіше відмовляються від перегляду ефірів так званих великих каналів, де навіть у новиннєвих блоках орієнтуються на «інформацію розваг» — інфотеймент. >>

  • Провокатори з мікрофонами

    У Донецьк прибула група з 20 представників російських ЗМІ, перед якими поставлено завдання «фіксації обстрілів мирного населення українськими військовими», а також «консультацій» з організації провокацій, — повідомили в групі «Інформаційний спротив». >>