Містер і Маргарита

29.07.2011
Містер і Маргарита

Після українки з французьким громадянством Ольги Куриленко прикрасити пригоди суперагента 007 може російська єврейка з паспортом США. Як пише британська преса, посилаючись на джерела у знімальній групі наступної, 23–ї, серії «бондіани», головну жіночу роль у ній зіграє 31–річна Маргарита Левієва.

Офіційного підтвердження цієї інформації поки що не надходило, але, за даними ЗМІ, продюсери надзвичайно зацікавлені в Маргариті, тому докладуть усіх зусиль, аби вмовити її стати черговою «дівчиною Бонда». Хоча сумнівно, щоб маловідома актриса відбивалася від цієї пропозиції, адже поява на екрані в компанії із найвідомішим кіношпигуном — запорука стрімкого кар’єрного злету для будь–якої дівчини. Принаймні наша Ольга Куриленко, яка була окрасою попереднього фільму «бондіани» «Квант милосердя», тепер не встигає підписувати вигідні контракти.

Світова прем’єра наступної стрічки про Джеймса Бонда запланована на жовтень наступного року. Головну роль у ній уже втретє зіграє британський блондин Деніел Крейг. Що ж до потенційної кралі, яка допомагатиме йому цього разу, то наразі Маргарита засвітилася переважно в епізодичних ролях. Найвищим її досягненням є роль подружки головного героя в комедії «Бабій».

До Нью–Йорка Левієва переїхала в 11–річному віці із Санкт–Петербурга, де займалася художньою гімнастикою й навіть була учасницею збірної Росії у своїй віковій групі. У кіно випускниця економічного факультету Нью–Йоркського університету знімається з 2004 року.