Доба — обертом голова

21.07.2011

Британський радіоведучий Дейв Теннер витратив 24 години, 14 хвилин і 54 секунди на безперервне кружляння на одному й тому самому атракціоні. 27–річний діджей на прізвисько Небезпечний Дейв перевершив попереднє досягнення американця Блейна Мартіна, який у 2004 році зумів протриматися на каруселі 24 години і дев’ять хвилин.

Новий рекордний заїзд відбувався в парку Твінлейкс, що в місті Мелтон–Моубрей у центрі Англії. О 7:30 ранку Дейв сів у човник на кшталт каное, щоб їздити по великому колу з водними перешкодами якомога довше. Під час катання напої та їжу Теннерові передавали помічники. Чоловікові дозволяли виходити за потребою кожні дві години (перерви в катанні при цьому не повинні були перевищувати п’яти хвилин).

За словами радіоведучого, найважча фаза поїздки припала на третю годину ночі: тоді він задрімав, але був змушений збадьоритися, коли кабінка з’їхала у воду і на діджея полетіли бризки.

Загалом відчайдух «накрутив» на «каруселі» близько тисячі кіл. Попри запаморочення і слабкість, Теннер заявив, що задоволений заїздом і його результатами.