Приробіток арештантки

23.06.2011
Приробіток арештантки

Лохан постала в рекламі як білявка.

Перебування під арештом — не завада зароблянню грошей і зйомкам у рекламі. Так вирішила американська акторка Ліндсей Лохан, яку суд Лос–Анджелеса у травні відправив під домашній арешт (ідеться про справу щодо крадіжки прикрас із ювелірного магазину). Днями зірка фільму«Шалена п’ятниця» взяла участь у зйомках рекламного ролика інтернет–аукціону Beezid.

Як повідомляє портал TMZ, знімальна група приїздила до актриси додому. За сюжетом ролика, Ліндсі зізнається, що поки сиділа в чотирьох стінах, знайшла дивовижний сайт — beezid.com, і всім радить на нього зайти.

За деякими даними, спочатку Лохан запропонували за участь у цій рекламі 25 тисяч доларів, проте вона відмовилася — мовляв, за такі смішні гроші піарте себе самі. На якому саме гонорарі зійшлися замовники і скандальна зірка — не відомо. Однак, пише TMZ, крім преміальних, Лохан отримала додаткові 10 тисяч доларів — саме таку суму акторка може витратити на покупки на beezid.com.

Під домашнім арештом Ліндсі має провести загалом 35 діб. Спочатку актрису засудили до 120 днів тюремного ув’язнення і 480 годин громадських робіт, однак у в’язниці вирішили, що злочин — нетяжкий, і можна відправити дівчину додому. З огляду на те, що суд відбувся 27 травня, остаточно звільнитися Лохан має якраз у день свого 25–річчя — 2 липня.