Кохання не набридає

22.06.2011
Кохання не набридає

Одного весілля Меган Фокс і Брайану Остіну Гріну видалося мало, тому подружжя планує ще раз промовити шлюбні обітниці. Про це журналістам повідомила сама Меган, яка зараз разом із чоловіком та його сином від попередніх стосунків Кассіусом відпочиває на Гаваях. Саме там, де рік тому вони з Брайаном одружилися.

«Це ідея мого коханого — повторити слова, які ми сказали перед вівтарем, на річницю нашого весілля. Я раніше думала, що шлюб — узагалі не для мене, але потім зустріла Брайана, і тепер заради нього я згодна й не на таке!» — каже 25–річна зірка «Трансформерів».

А тим часом знімальна група «Трансформерів–3» готується до прем’єри. Без Меган, адже в останній серії популярного блокбастера вона вже не знімалася. Замість Фокс, яку ця роль зробила знаменитою, головною дівчиною стала 24–річна модель бренду «Вікторіяз сікрет» Розі Хантінгтон–Уїтлі. Нагадаємо, минулого року режисер Майкл Бей вирішив відмовитися від послуг Меган, чим неабияк здивував мільйони її шанувальників. І тільки нещодавно кінематографіст зізнався, що насправді на звільненні актриси наполіг продюсер проекту Стівен Спілберг.

«Я завжди дивився на витівки Меган крізь пальці. Навіть коли вона заявила, що працювати зі мною неможливо, бо я — тиран, схожий на Гітлера. Але почувши ці слова, знавіснів Спілберг. І сказав мені: «Негайно її вижени», — розповів Бей.