Сталкери на велосипеді

Сталкери на велосипеді

З настанням теплих днів поблизу Чорнобильської зони відчуження активізувалися й так звані сталкери — представники молодіжної субкультури індустріального екстрим–туризму. Нещодавно кінний патруль батальйону міліції з охорони зони радіоактивного забруднення міліцейського главку Київщини затримав двох молодиків 26 та 27 років поблизу відселеного села Терехи.

Крик у темряві

Крик у темряві

Сталося це в Першотравневому парку, котрий у Черкасах розташований практично в центрі міста. Проїжджаючи нічними вулицями, міліціонери патрульно–постової служби почули з парку жіночий крик про допомогу. «Коли правоохоронці прибігли туди, то в темряві помітили трьох осіб — дівчину, яка лежала долі, та двох чоловіків, котрі почали тікати. Залишивши одного співробітника надавати потерпілій допомогу, інші кинулися наздоганяти втікачів», — розповіли «УМ» у прес–службі обласної міліції.

У тенетах адвоката

У тенетах адвоката

У 35–річного приватного адвоката з райцентру Долина ще немає гучних успіхів у практиці правового захисту своїх клієнтів, зате він уже встиг стати фігурантом кримінальної справи, порушеної прокуратурою саме проти його персони. Співробітники прикарпатської міліції, як повідомили «УМ» у її прес–службі, затримали правника–шахрая під час отримання ним останнього «траншу» в розмірі 2 тисячі доларів. Перед тим «юрист завзятий» шляхом обману та зловживання довірою зумів переконати місцеву родину в тому, що він зможе «виклопотати» в суді бажаний для неї результат.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики