Назад, «у сім’ю»

09.06.2011
Назад, «у сім’ю»

Вокалістка гурту No Doubt Гвен Стефані, яка свого часу залишила групу, аби зайнятися сольною кар’єрою, тепер вирішила «зав’язати» із самостійними виступами. В інтерв’ю журналу «Ентертейнмент віклі» Гвен заявила, що більше не співатиме без команди. «Це було питання часу — коли я повернуся. Я й так витратила на сольну кар’єру більше часу, ніж планувала, але не шкодую — мене це дуже надихало», — каже співачка.

Насправді за десять років сольної творчості 41–річна Стефані випустила тільки два альбоми: Love. Angel. Music. Baby (2004 року) та The Sweet Escape (2006). Щоправда, при цьому зірка активно займалася ще однією «творчістю» — вийшла заміж за вокаліста британського гурту Bush Гевіна Росдейла та народила йому двох синів.

А гурт No Doubt, останній диск якого вийшов іще 2001 року, з 2004 по 2008 рік перебував у «творчій відпустці». Потім музиканти оголосили про підготовку до запису нової платівки, але Стефані ще займалася популяризацією власного альбому. І лише в травні минулого року група нарешті повним складом почала записувати нові пісні.