НЬЮЗРУМ

31.05.2011

До нас їде Брітні

Про єдиний в Україні концерт американської поп–діви повідомляє сайт britneyspears.com. Виступ відбудеться 27 вересня в київському Палаці спорту. Квитки надійдуть у продаж із 1 червня. До України принцеса поп–сцени завітає після московського виступу. Концерти Брітні Спірз відбудуться в рамках її світового турне на підтримку останнього альбому Femme Fatale, що розпочинається у липні.

Джон Малкович: Одеса—Ялта

Тільки–но розійшлася новина, що гостем II Одеського міжнародного кінофестивалю (15–23 липня) стане відомий американський актор театру та кіно Джон Малкович, як однофамілець нашого видавця Івана Малковича видав на–гора нове повідомлення. Як зазначає РІА «Новості», актор має намір організувати у Ялті міжнародний театральний фестиваль. Першим кроком до реалізації планів стане візит у ялтинський будинок–музей Чехова (який він уже відвідував у 2008 році; тоді Малкович багатообіцяюче заявив, що планує перетворити Театр ім. Чехова на центр міжнародного театрального життя, проте театр у Ялті наразі рідко балує відпочивальників показами). Під час майбутньої подорожі на ПБК Малкович зобов’язався обговорити перші організаційні моменти проведення театрального форуму.

«Євробачення» в Баку

Громадське телебачення Азер­байджану повідомило про дати проведення пісенного конкурсу «Євробачення». Півфінали відбудуться 22 і 24 травня 2012 року, фінал — 26 травня. Наразі невідомим залишається місце проведення конкурсу та години початку виступів, оскільки часовий пояс країни на три години випереджає середньоєвропейський час, а Європейська мовленнєва спілка (EBU) заявляла, що переносити час виступів через ці обставини не має наміру.