Смердючий баланс

Смердючий баланс

Вельми специфічний спосіб «мінімізації» витрат провідного курортного підприємства міста після подорожчання послуг із водопостачання та водовідведення винайшли в Миргороді. При цьому, за документами, все виходило так, що, як кажуть, комар носа не підточить... Адже, згідно з основною та двома додатковими угодами, які діяли більше трьох років, згадане закрите акціонерне товариство, що має власну каналізаційно–насосну станцію, щомісяця одержувало від комунального підприємства «Миргородводоканал» по 30—50 тисяч гривень «за перекачування стічних вод». ЗАТ, звісно, не благодійна організація, тож безкоштовно жодної послуги надавати не буде.

Винагорода за крадіжку

Винагорода за крадіжку

Ледь не випурхнула з подвійним прибутком із–під носа обкрадених господарів 20–річна мешканка Вижницького району Чернівецької області, котра приїхала в Яремче просити милостиню. Забрівши в одне з незамкнених помешкань прикарпатського курортного міста і не заставши нікого вдома, метка буковинка прихопила з собою жіночу сумочку, в якій зберігалося більше тисячі гривень, 40 доларів США і 10 євро.

Так дружина побажала

Так дружина побажала

Моторошна кримінальна трагедія, не гірша від голлівудських фільмів жаху, сталася в селі Дубіївка Черкаського району. Там 50–річна дружина побажала, аби її 38–річний чоловік пішов на той світ якомога швидше. Й знайшла того, хто згодився «виштовхати» її судженого у вічність.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рік без Ігоря

Рік без Ігоря

Сьогодні о восьмій ранку небайдужі активісти припинять свою нічну акцію біля Шевченківського райвідділу міліції столиці. Саме тут рік тому — в ніч iз 17 на 18 травня 2010 року — загинув за загадкових обставин студент Київського педагогічного коледжу ім. Макаренка Ігор Індило. До свого двадцятиріччя хлопець не дожив кілька годин, нині йому мало б виповнитися 21 рік...

Всі статті рубрики