Наблизилася до «Королеви»

21.04.2011
Наблизилася до «Королеви»

Леді Гага.

Коли американська співачка Стефані Джерманотта обирала собі сценічний псевдонім, учасники легендарного рок–гурту Queen про таку й сном–духом не чули. Тому до того факту, що саме їхня пісня Radio Ga Ga надихнула мало кому відому дівчину на нове ім’я, їм було байдужісінько. Відтоді минуло майже п’ять років, і ситуація кардинально змінилася.Чимало представників нинішньої молоді навіть не знають, хто такі Queen, зате фанатіють від Леді Гаги. Проте незабаром знатимуть, адже Стефані нарешті здійснила свою мрію попрацювати хоч із кимось з учасників культової рок–групи. І вмовила гітариста Брайана Мея записати один із треків для її нового альбому.

«Якби не Queen, Леді Гаги, мабуть, узагалі не існувало б», — визнає співачка. Лідера «Королеви» Фредді Меркюрі вона вважає однією з найвидатніших постатей в історії музики, але ж блискучий музикант помер від СНІДу восени 1991 року...

Брайан Мей працював із Леді Гагою над композицією під назвою You&I («Ти і я»), яка увійде в новий альбом поп–зірки Born This Way («Народжена таким чином»). Реліз платівки заплановано на травень. Леді Гага планує випустити два варіанти: до стандартного увійде 14 композицій, а колекційний налічуватиме 17 оригінальних пісень і п’ять реміксів.