Прокурори люблять пиво

Прокурори люблять пиво

Незважаючи на підтримане більшістю депутатів Київради рішення про заборону від 31 березня продажу в малих кіосках алкоголю і тютюну, майже тиждень і підприємці, і влада та міліція цей документ ігнорували. А днями продаж і цигарок, і пива в кіосках дозволила прокуратура, знайшовши в рішенні столичних законодавців суперечність із законом «Про регулювання, виробництво і продаж тютюну та алкоголю». Мовляв, Київрада не може визначати місця продажу алкоголю і тютюну.

«Тримайтеся лівої сторони»

«Тримайтеся лівої сторони»

Керівництво Київського метрополітену пообіцяло упорядкувати торгівлю в «підземці», насамперед позбутися стихійних продавців та незаконної реклами, а також змусити торговців, які працюють за заздалегідь укладеним договором, дбати про зразковий санстан навколо своєї ятки.

За два роки — 70 убивств

За два роки — 70 убивств

Волонтери руху на захист тварин мікрорайону «Теремки» написали відкритого листа заступникові голови Київської міськдержадміністрації Олександру Мазурчаку з проханням припинити насильство над бездомними псами. Люди апелюють до Програми гуманної регуляції кількості безпритульних тварин у Києві, затвердженої у 2007 році. Згідно з нею, тварин мають відловлювати, стерилізувати та «повертати в попередній ареал перебування».

Всі статті рубрики