Справжня домогосподарка

07.04.2011
Справжня домогосподарка

У серіалі «Відчайдушні домогосподарки» героїня Єви Лонгорії не вирізняється кулінарними талантами. Вона спокійнісінько сидить на шиї в чоловіка–бізнесмена та тільки й думає про секс і шопінг. Але в реальному житті Єва не має нічого спільного з легковажною Габі. А на кухні ще й дасть фору будь–якій домогосподарці. Доказом цих слів є книга кулінарних рецептів Лонгорії, яка щойно вий­шла друком. Збірку 36–річна актриса назвала «Кухня Єви: готуємо з любов’ю сім’ї і друзям».

Задля реклами своєї книжки Єва влаштувала промо–тур. Першим вона відвідала Нью–Йорк, де під час телешоу приготувала коктейль за власним рецептом.

Подруги «відчайдушної домогосподарки» вже придбали по примірнику її книжки. Так, Вікторія Бекхем написала у «Твіттері»: «Я не вмію готувати, але моя подруга вміє! Тепер і я можу навчитися!». Кім Кардаш’ян виклала своє фото із книжкою, під якою написала: «Хай, Єво, що я готуватиму сьогодні ввечері? Все виглядає просто чудово!»

Але незважаючи на кулінарні таланти, власний ресторан Єви Beso переживає не найкращі часи. На початку року з’явилася інформація про його банкрутство, а в лютому доходи закладу впали ще на 137 тисяч доларів. Тож журналісти припускають, що і книга, і промо–тур Єви задумувалися з метою підтримати ресторанний бізнес актриси.