Меломанам після виборів

06.04.2011
Меломанам після виборів

Перша леді Франції, співачка і колишня топ–модель Карла Бруні–Саркозі, відклала вихід свого нового альбому на вересень 2012 року. Як повідомляє «Франс пресс», на такий крок Бруні пішла через вибори глави держави, які пройдуть через рік, навесні.

Планувалося, що новий альбом Карли шанувальники почують уже восени. «Вихід альбому у вересні 2011 року поставив би під загрозу його просування через близькість президентських виборів», — пояснює агент Бруні Бертран де Лаббі. За його словами, радіостанції могли б сприйняти просування альбому як своєрідний піар на підтримку кандидатури Ніколя Саркозі й відмовилися б від співпраці. А самій Карлі довелося б постійно відповідати на запитання, жодним чином не пов’язані з творчістю. «Тож вона погодилася, що вихід альбому після виборів буде розумним рішенням», — додає де Лаббі.

Нагадаємо, що це вже буде четвертий альбом першої леді Франції. Перший вийшов у 2002 році і мав успіх — він розійшовся тиражем у 2 мільйони екземплярів. Другий диск побачив світ у 2007 році, а ще через рік було видано третю платівку. До альбомів увійшли як власні пісні Карли Бруні, так і композиції інших авторів.