Ну, дядьку, постривай!

Ну, дядьку, постривай!

Користуючись довірливістю наївних, шахраї нерідко безслідно зникають з їхніми речами або грошима. У Білій Церкві жертвами зловмисників стали двоє школярів, які відпочивали в одному з міських парків. Хлопчаки слухали музику з дорогого мобільного телефона, коли неподалік розмістилися двоє чоловіків зі спиртним. Дорослі спочатку пригостили дітей лимонадом, а потім попросили телефон нібито для термінового дзвінка.

Замість викупу — тюрма

Замість викупу — тюрма

Співробітники Запорізького облуправління карного розшуку затримали п’ятьох зловмисників, які утримували у полоні бізнесмена і його сина. Злочинці викрали чоловіків iз метою отримання викупу: в родичів бізнесмена вимагали 150 тисяч «зелених». Та й це не гарантувало жертвам розбійників життя.

Особливо небезпечна пенсіонерка

Особливо небезпечна пенсіонерка

Трагедія сталася в селі Андріївка Покровського району. У гості до 79–річної пенсіонерки приїхав 47–річний племінник, який тимчасово мешкає у Дніпропетровську. Звісно ж, не обійшлося без чарки–другої. Бо, як розповідають у селі, жінка зі своїм 72–річним співмешканцем полюбляла випивати. Раптом між чоловіками виникла сварка, під час якої спiвмешканець господарки настільки сильно штовхнув гостя, що той, упавши на підлогу, стукнувся головою і втратив свідомість. Жінка вирішила вступитися за племінника, розбивши об голову співмешканця пляшку. Цей удар виявився смертельним для нього.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Довіку волі не бачити?

Довіку волі не бачити?

Позавчора Дніпровський райсуд Києва перейшов до судових дебатів у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього народного депутата від БЮТ Віктора Лозинського, колишніх керманичів прокуратури та міліції Голованівського району Кіровоградщини Євгена Горбенка і Михайла Ковальського, а також єгеря Голованівського лісництва Василя Перепелиці. Усіх чотирьох обвинувачують у жорстокому вбивстві селянина Валерія Олійника, що сталося 16 червня 2009 року. Найбільше покарання «світить» колишньому нардепу: прокурор Валентин Донченко просить Феміду засудити Лозинського до довічного позбавлення волі.

Всі статті рубрики