НОВИНИ ПЛЮС

18.03.2011

Відділ кадрів

Прес–секретарем Президента Віктора Януковича стала Дарія Чепак. Указ про її призначення оприлюднено на сайті глави держави. Раніше Дарка Чепак працювала на «5–му каналі» та головним редактором «Савік Шустер Студії».

* * *

Глава адміністрації Президента Сергій Льовочкін визнав, що його позаштатним радником працює політтехнолог із Росії Ігор Шувалов. «Я нічого поганого тут не бачу, — сказав Льовочкін, відповідаючи на питання журналістів на брифінгу. — Все, що відбувається навколо Шувалова, — це спроба міфілогізувати цей образ iз метою дискредитувати владу і цю людину. Він людина прогресивна, добре розуміє сучасні інформаційні технології. І ті питання, які мене цікавлять, — це співпраця з іноземними медіа».

Резонансна справа

Одну з кримінальних справ відносно екс–спікера парламенту Криму Анатолія Гриценка закрито. Як повідомили його адвокати, ця справа стосувалося перевищення службових повноважень при розпорядженні майном підприємства «Курортно–оздоровчий комплекс «Росія» (Ялта). При цьому Гриценко, затриманий 24 січня в Сімферополі, і надалі перебуває під арештом за іншими обвинуваченнями.

Візити

Перемовини про зону вільної торгівлі з Ізраїлем можуть завершитися вже цього року. Таке сподівання висловив український Прем’єр Микола Азаров, перебуваючи з візитом у Єрусалимі. На зустрічі з главою ізраїльського МЗС Авігдором Ліберманом сторони наразі домовилися інтенсивно розвивати культурні зв’язки.