НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Могильовщині» — могилу!

«Могильовщині» — могилу!

Більше тридцяти громадських організацій звернулися до Віктора Януковича з листом, у якому звертають увагу на неприпустимість подальшого перебування міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова на своїй посаді. Аргументи організаторів акції найповніше віддзеркалювали гасла, з якими представники КУПРУ та ВГО «Порядок і достаток», а також інших об’єднань, прийшли під адміністрацію Президента : «Могильов псує імідж України в очах міжнародної спільноти», «Могильов дискредитує Президента», «Могильовщину — геть!» тощо. «Коли Президент і усно, й письмово запевняє, що громадських активістів, зокрема учасників «податкового Майдану», не переслідуватимуть, а МВС порушує проти них кримінальні справи, на наш погляд, це не лише порушує права людей, а й дискредитує главу держави в очах громадськості», — пояснив «УМ» позицію мітингувальників лідер ВГО «Порядок і достаток» Олександр Місюра, який по завершенні акції оголосив безстрокове голодування.

«Оголений» нерест

«Оголений» нерест

Біда в Сулинському заказнику — внаслідок зниження рівня води у Кременчуцькому водосховищі там масово гине риба. «Ми підрахували, що лише на трьох гектарах уже задихнулися майже два мільйони мальків ляща, плітки та срібного карася. А загибла риба є по всій території Сулинського заповідника», — розповів «УМ» Юрій Антоненко, старший державний інспектор місцевої держрибінспекції.

Не забирайте у дітей майбутнього!

Не забирайте у дітей майбутнього!

«Чорний» список шкіл, які підлягають скороченню на Донеччині, нев­пинно зростає. І вже традиційно в тій же Макіївці на порозі закриття ЗОШ № 17 (I—III ступенів) з українською мовою навчання. Щоб зупинити свавілля місцевих чиновників, виходити на барикади доводиться батькам. А вчителі, як підневільні, навіть перед загрозою втрати робочих місць змушені мовчати. Така собі демократія по–донецьки.

Всі статті рубрики