«Крабових паличок тепер не купую»
Нинішнє життя стало зовсім іншим на смак. І якщо колись ми кепкували над радянською ліверною ковбасою, то нині згадуємо її з ностальгією. Полиці магазинів нині ломляться від яскравих упаковок із харчами, але от біда — перед ними дедалі довше доводиться затримуватися, щоб вибрати там щось корисне. Споживач нині не довіряє виробникові, бо часто той не зупиняється ні перед чим, аби продати свою не завжди хорошу продукцію. Та й держава багато на що заплющує очі. Про те, наскільки якісні й безпечні продукти потрапляють сьогодні на стіл українців, з нагоди сьогоднішнього Всесвітнього дня споживача ми розмовляємо з Валентином Безруким, президентом Науково–дослідницького центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», що регулярно займається тестуваннями продукції з 2001 року.