«Дві з половиною жінки» й один Шин

15.03.2011
«Дві з половиною жінки» й один Шин

Чарлі Шин, якого щойно звільнили з телесеріалу «Два з половиною чоловіка», недовго залишався безробітним. Акторові запропонували стати режисером... порнофільмів. Не робота, а мрія, особливо з огляду на те, що Чарлі полюбляє усамітнюватися на кілька годин із порноактрисами.

Власне, саме любов до таких розваг, а також алкоголю, зрештою й призвела до розриву Шина з компанією «Уорнер бразерз телевіжн», яка виробляла серіал про двох дуже різних за характером братів та їхнього сина й небожа. Завдяки зйомкам «Двох з половиною...» Чарлі став одним із найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду, отримуючи по два мільйони доларів за одну серію. За контрактом, Шин мав зніматися в серіалі до кінця 2012 року, проте 7 березня студія оголосила, що розриває контракт з актором. У листі на ім’я агента зірки керівництво «Уорнер бразерз», зокрема, зазначає, що Чарлі «займається саморуйнуванням», і через його неадекватну поведінку зйомки неодноразово зривалися.

Шин відреагував на це повідомлення у своєму стилі: тричі прокричав «Нарешті вільний!», потрясаючи великим мачете. Цю картину шанувальники актора мали змогу спостерігати у його мікроблозі на сервісі «Твіттер», який Чарлі вирішив завести з такої нагоди. Й одразу побив рекорд: упродовж однієї доби його додали більше мільйона користувачів. Тепер кількість «фоловерів» Шина вже наближається до 2,5 мільйона.

Якщо актор погодиться на пропозицію студії «фільмів для дорослих» «Вівід ентертейнмент», то стане режисером фільму з оригінальною назвою «Дві з половиною жінки», головні ролі в якому зіграють три його колишні коханки: Мелані Ріос, Касандра Крусс та Елізабет Енн. Поки що відповіді від Шина студія не отримувала.