Дівчина з гітарою

15.03.2011
Дівчина з гітарою

Межі між кінематографом, модою й естрадою потроху стираються. Майже кожна актриса та співачка вважає за належне спробувати свої сили в дизайні, поп–зірки знімаються в кіно, а голлівудські знаменитості — записують пісні. Не стала винятком і «оскароносна» Гвінет Пелтроу. Днями вона уклала контракт на випуск сольного альбому зі звукозаписувальною компанією «Атлантік рекордз».

У 38–річної Гвінні вже є музичний досвід: минулого року вона зіграла кантрі–співачку Келлі Кантер у фільмі «Кохання мене не зрадить». Усі вокальні партії до цієї стрічки Пелтроу виконала сама, в тому числі й пісню Coming Home, яку було номіновано на «Оскар».

«Як правило, я виконую серйозні композиції, але якоїсь миті мені захотілося заспівати щось інакше, веселе, — розповіла Гвінет в одному з нещодавніх інтерв’ю. — Тому я радо погодилася знятися в серіалі, який дозволив розширити свій репертуар».

У Пелтроу є всі шанси зробити музичну кар’єру, адже в неї є чудовий учитель і порадник — чоловік і за сумісництвом лідер гурту «Колдплей» Кріс Мартін. В «Атлантік рекордз», схоже, з цією тезою згодні, адже сума запропонованого Гвінет контракту вельми солідна — 900 тисяч доларів.

Дебютний диск актриси, який, швидше за все, буде записаний у стилі кантрі, має вийти до кінця цього року.