Три корови — норма

Три корови — норма

Отримати в подарунок новенький доїльний апарат з весни нинішнього року зможуть усі господарі Галицького району, котрі утримують удома по три і більше корів. «Така ідея щодо заохочення власників великої рогатої худоби в нашого голови райдержадміністрації Григорія Івасишина виникла під час недавньої наради з представниками агроформувань та фермерських господарств, аби стимулювати розвиток сімейних ферм, — розповів «УМ» начальник управління агропромислової політики Галицької райдержадміністрації Володимир Гловацький.

Мiняю повзунки на ляльки

Мiняю повзунки на ляльки

Днiпропетровськi домогосподарки тепер знають, як позбутися дитячих речей, з яких їхня дитина виросла. Мами об’єдналися i створили спецiальний магазин. Поки що вiн розташований в офісі нещодавно створеної профспілки домогосподарок. Магазин працює раз на тиждень, та й сам принцип роботи закладу принципово відрізняється від подібних.

Борони Боже від влади й правосуддя

Борони Боже від влади й правосуддя

У долі храму, що в селі Кам’ян­ка Тельманівського району, крутий поворот: колегія Донецького окружного адміністративного суду відмінила розпорядження Донецької облдержадміністрації №64 від 9 лютого 1996 року про передачу храму Вознесіння Господнього Українській православній церкві КП. Тепер церква, яку буквально з руїн підняли віряни Київського патріархату, де–юре належить сільській громаді, де–факто — переходить до рук Московського патріархату. Саме під це рішення у грудні минулого року була зареєстрована нова парафія Вознесіння Господнього, але Московського патріархату. А для служіння найняли священика з сусіднього села. При нинішній владі та підвладним їй судам важко було сподіватися на будь–який інший вердикт. Хоча й справу «шито білими нитками».

Всі статті рубрики