Вихідний злодій

Вихідний злодій

Нинішнього сезону на зимовий курорт Буковель, як старий лис у курник, внадився надто обережний і зухвалий злодій. За словами начальника Ярем­чанського міськвід­ділу міліції Михайла Палійчука, з початку лютого в міліцію надійшло кілька заяв від туристів про крадіжки лиж. Зазвичай вони зникали серед білого дня біля входів до барів та ресторанів на великій території відомого гірськолижного курорту.

Помста роботодавцю

Помста роботодавцю

Ця дика пригода, на щастя, закінчилася без трагічних наслідків, але нерви людям попсувала добре. Адже ні з того ні з сього в семи багатоповерхівках міста раптом не стало газу. Коли стурбовані черкащани почали телефонувати до «Черкасигазу», там відповіли, що ніяких надзвичайних ситуацій iз газопостачанням міста немає. Тоді перелякані люди почали дзвонити ще й у міліцію.

Послизнувся і впав?

Послизнувся і впав?

Двоє офіцерів міліції зайшли у помешкання 28–річного хлопця, щоб перевірити «сигнал» сусіда про побутову сварку під час святкового застілля в чималенькій компанії. І хоча той телефонний дзвінок в Октябрський райвідділ міліції був учорашнім (за цей час сусіди встигли помиритися, ніхто не виявляв ознак агресії чи якихось інших правопорушень), гості в цивільному зажадали, щоб господар пройшов iз ними до найближчого пункту охорони порядку нібито для надання ґрунтовніших пояснень. Там же дільничні інспектори міліції самі заходилися «пояснювати» батьку двох неповнолітніх дітей причини виклику за допомогою спецзасобу — гумової палиці...

Уже не гратиме духовий оркестр

Уже не гратиме духовий оркестр

У тихому та віддаленому селі Макіївка Смілянського району Черкаської області люди шоковані нічною крадіжкою. Невідомі ломами розкурочили замки у сільському клубі й винесли 22 духові інструменти, серед яких були навіть післявоєнні.

Чотири явки з повинною

Чотири явки з повинною

Місцевий суд Жовтневого району Запоріжжя нещодавно допитав підсудних Антона Харитонова і Сергія Дьоміна, які донині акцентують: представників прокуратури на допитах не було, а покази з них зазвичай вибивали! Такий перебіг судового процесу засвідчує: крапка над «і» хтозна–коли буде, якщо основна база звинувачень — зізнання підозрюваних у кабінеті слідчого міліції.

Всі статті рубрики