Напис на бiлому

Напис на бiлому

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цій жінці доля вдоста відміряла нелегких випробувань. Але й нагородила щедро — рiдкiсним талантом умiти бути потрiбною людям. І свiй безцiнний дар вона реалiзувала сповна. Бо у свої 85 рокiв киянка Вiра Климiвна Артамонова досі серед людей.

Довiреним лiкарем у Радi профспiлок України Вiра Климiвна працювала понад десять рокiв. Це велика робота, каже вона, по–дiловому схилившись над своїм величезним домашнiм письмовим столом. Вiдрядження в рiзнi областi України, на пiдприємства. Довелося навiть у шахти спускатися...

Ще змалку, коли сiм’я службовцiв Іванових переїхала з мiста Лебедин, що на Сумщинi, до Києва, дiвчинка на iм’я Вiра мрiяла i вiрила, що стане лiкарем. До початку вiйни вона закiнчила перший курс Київського медичного iнституту. Тодi батько i брат пiшли на фронт. Брат — добровольцем, хоча йому не було й вісімнадцяти. Мати ж iз доньками Вiрочкою та Оленкою вирушили в евакуацiю.

«Люблю читати»

«Люблю читати»

Великим любителем газет та журналів на Черкащині можна назвати мешканця райцентру Катеринопіль 74–річного Анатолія Фартухова. На 2011 рік він передплатив періодики на тисячу гривень. Тож до його оселі листоноша тепер приходить щодня. «Люблю читати. І вдень, і ввечері, коли є вільний час, переглядаю газети та журнали. Хочу знати закони, постанови, цікавлюся політикою, наукою, подобаються історичні матеріали, розповіді про життя людей. А «Україну молоду» читаю дуже давно», — розповів Анатолій Юхимович.

Всі статті рубрики