Життя набридло?

22.02.2011

Серед білого дня на шлюзовому мосту через річку Устя, що на вулиці Кіквідзе, численні перехожі спостерігали, як молода жінка перелізла через мостові поручні та опинилася на обмерзлій бетонній опорі. Жінка повідомила, що хоче звести рахунки з життям, зістрибнувши з мосту в річку. Впродовж двох годин співробітники МНС та працівники швидкої медичної допомоги, котрі прибули на місце події, переконували 30–річну Оксану, мешканку Рівненського району, не робити дурниць. Але всі вмовляння виявилися безрезультатними. Не допомогло навіть втручання рідної матері. «На прохання рятувальників залишити небезпечне місце жінка не реагувала, — розповів помічник начальника управління МНС України в Рівненській області Віктор Козак. — Оксана вперто повторювала, що невдоволена життям і хоче померти. Коли спробували підпливти до неї на човні, жінка заявила, що при найменшій спробі її врятувати стрибне у річку».

Історія завершилась несподівано — жінка зрештою послизнулась на обмерзлій опорі, втратила рівновагу та полетіла в річку, глибина якої в тому місці становить понад три метри. Рятувальники, які перебували поруч на гумовому човні, миттю витягнули її з крижаної води та передали лікарям. І хоча ті не виявили в Оксани жодних травм, усе ж відвезли жінку в медичний заклад для більш ретельного огляду.

До речі, тиждень тому в Рівному, в тій же Усті, в самісінькому центрі міста було виявлено труп жінки. На тілі жінки, якій на вигляд близько 40 років, оперативники слідів насильницької смерті не виявили. До того ж при ній знайшли 400 гривень та мобільний телефон, тож версію про пограбування правоохоронці поки не розглядають.