Гарна дівка, коли засватана

03.02.2011
Гарна дівка, коли засватана

Наталі Портман — найбажаніша наречена.

Один із західних весільних журналів провів опитування серед читачів, з’ясовуючи, кого зі знаменитостей ті хотіли б бачити своєю нареченою (або нареченим). Виявилося, що більшість опитаних хотіли б стати на рушничок з актрисою Наталі Портман. Дарма, що вона нещодавно заручилася і оголосила про свою вагітність. Також до першої п’ятірки найбажаніших наречених увійшли Меган Фокс, Кеті Перрі, Кейт Мосс, Жизель Бюндхен. Що цікаво — усі вони заміжні!

Із нареченими ситуація схожа. Найбільше представниць слабкої статі хотіли б одружитися із принцом Гаррі, молодшим сином покійної принцеси Діани. Але серце 26–річного члена британської королівської родини не зовсім вільне: восени минулого року він поновив стосунки зі своєю колишньою подружкою Челсі Дейві, з якою свого часу справа ледь не дійшла до весілля. Мабуть, в опитуванні брало участь багато підлітків, бо на другому місці бажаних женихів опинився поп–співак Джастін Бібер, якому ще й 17 років немає. За ним ідуть актор Роберт Паттінсон, багатодітний батько Девід Бекхем та чоловік згаданої в жіночому рейтингу Кеті Перрі Рассел Бренд.

Водночас укладачі рейтингу поцікавилися, з ким зі знаменитостей одружуватися в простих смертних немає ні найменшого бажання. У жіночу першу трійку увійшли скандально відомі Емі Вайнхаус, Ліндсі Лохан і Брітні Спірз. Продовжують список колишня дружина Пола Маккартні Хізер Міллз, а також Гвінет Пелтроу, поява якої в цьому антирейтингу щонайменше дивує. А от чоловіча п’ятірка питань не викликає: на першому місці опинився п’яничка і бабій Чарлі Шин, на другому — любитель часто одружуватися, а потім довго судитися з дружинами Мел Гібсон, на тре­тьому — Том Круз, у якого зірвало дах на релігійному ґрунті, на четвертому — скандаліст і старий холостяк Міккі Рурк, а на п’ятому — співак Піт Доерті, якого торік затримували за підозрою в причетності до вбивства подружки...