Жінка без вад

02.02.2011
Жінка без вад

Якою має бути ідеальна жінка — відповідь на це непросте запитання мають... пластичні хірурги. Голлівудські майстри скальпеля Річард Флемінг і Тобі Майєр проводили опитування серед своїх пацієнтів і «намалювали» образ ідеальної красуні. На думку їхніх клієнтів, в цієї жінки має бути волосся Тейлор Свіфт, носик Наталі Портман і тіло Жизель Бюндхен. Окрім того, ідеал мають доповнювати очі Енн Хетуей, щоки Дженьюарі Джонс і підборіддя Холлі Беррі. А от губи в цієї красунечки хотіли б бачити не Анджеліни Джоллі, а Скарлетт Йоханссон (щоправда, Ендж може втішитися другим місцем у цьому «губному» рейтингу). Якщо зібрати всі риси в одній людині — це й був би ідеал жіночої вроди, повідомляє «ТВ–Гід».

З ідеальним чоловіком теж не все так просто. Його збірний образ має ніс Джуда Лоу, волосся Джорджа Клуні, очі Хью Джекмана і губи Ештона Кетчера. Підборіддя красунчик «позичив» у Джоні Деппа, а щоки — в Леонардо ДіКапріо. Якщо цю збірну голову посадити на плечі ідеального тіла оскароносного Марка Уолберга — вийде найкращий чоловік на нашій планеті.

Такі опитування голлівудські пластичні хірурги проводять щороку. Й ідеальні риси обличчя в ньому постійно змінюються, з чого можна зробити висновок, що краса все ж таки не є сталою величиною.