«Афродіта» і гібрид

27.01.2011
«Афродіта» і гібрид

Кайлі позує біля свого нового авто.

Австралійська поп–діва Кайлі Міноуг «на шару» отримала від компанії «Тойота» новеньке авто Lexus CT 200h. Більше того, цей престижний автомобільний бренд стане головним спонсором концертного туру на підтримку її одинадцятого альбому Aphrodite («Афродіта»), з яким співачка об’їде Велику Британію. А від Кайлі вимагається всього лише позувати на рекламних плакатах поряд із красивою «тачкою» і якомога частіше їздити на своєму подарункові.

«Я дуже щаслива, що працюю з Lexus над запуском нової моделі. Мені пощастило однією з перших випробувати й оцінити цю машину — одночасно стильну й елегантну. Вона неодмінно здійснить тиху революцію!» — тішиться 42–річна зірка.

«Здійснити тиху революцію» — це головний слоган рекламної кампанії автомобіля Lexus CT 200h, який вона позиціонує як майже безшумний. Проте найцікавішою особливістю цієї моделі є те, що автомобіль гібридний — має не лише традиційний бензиновий, а й екологічно чистий електричний двигун. У Європі, де замовлення на цю модель приймають ще з жовтня минулого року, вартість базової комплектації становитиме близько 29 тисяч євро. Українські дилери ціну на «революційне» авто поки що не оприлюднили.