Чхав він на той обстріл!

13.01.2011

Інформація про незвичайну новорічну пригоду, що трапилася в Італії, з’явилася лише тепер, але вона однозначно заслуговує на те, аби бути відзначеною в номінації на кшталт «щасливий випадковий порятунок після дурної випадкової трагедії».

Дарко Санджермано, який мешкає в Турині, вирішив відсвяткувати прихід 2011 року в південніших краях, на березі моря. І поїхав зі своєю дівчиною до Неаполя. У південному місті й народ гарячіший — святкує з феєрверками, тож Дарко під час вуличної прогулянки отримав... кулю у скроню. Версія поліції — в туриста ніхто не цілився, набій влучив Даркові в голову випадково.

Пораненого Санджермано госпіталізували з сильною кровотечею. Як повідомляє газета «Дейлі телеграф», медики оцінили травму як таку, що не загрожує життю. Адже, за щасливим збігом, постріл не вразив мозок. Проте скронева кістка пошкоджена, осколки потрапили в око, куля засіла в носоглотці, пацієнта потрібно оперувати. Поки 28–річний чоловік чекав хірургів, він... чхнув, і куля вийшла через ніздрю!

Із Неаполя Санджермано відправили до рідного Турина, і вже там йому мають зробити операцію на оці. Зараз щасливчик бачить одним оком не дуже добре, але лікарі обіцяють, що з часом зір відновиться.