Друзі її

13.01.2011
Друзі її

Усе–таки без неприємних новин світ шоу–бізнесу на початку року не обійшовся. Прихильників Шакіри вразила новина про те, що колумбійська поп–діва розійшлася зі своїм бойфрендом, сином екс–президента Аргентини Антоніо де ла Руа.

Пара була разом 11 років, а про офіційні заручини оголосила у 2004–му. І хоча за цей час Шакіра з Антоніо так і не зібралися одружитися, всі чомусь були переконані, що рано чи пізно весілля відбудеться. Тим паче, близько року тому співачка заявила, що охоче народить від коханого дитину.

«Майже 11 років ми дуже любили одне одного, піклувалися і підтримували одне одного. Це були найпрекрасніші роки нашого життя, і завдяки взаємній любові та повазі ми були чудовою парою. Проте в серпні 2010–го ми спільно вирішили зробити перерву в наших романтичних стосунках», — написала Шакіра у своєму інтернет–блозі, повідомляючи про остаточне розставання.

Утім зірка залишає собі шлях до відступу. «Попри все, ми досі розглядаємо цей період, як щось тимчасове — так само, як і період особистісного зростання. Адже ми з Антоніо залишаємося діловими і професійними партнерами. І переконані, що нашу дружбу не зламає ніщо», — наголошує співачка.

У липні минулого року таблоїди повідомляли, що в 33–річної Шакіри, яка виконувала головну пісню чемпіонату світу з футболу, роман із молодшим за неї на десять років захисником збірної Іспанії Херардом Піке. Потім їх іще нібито кілька разів бачили разом — то під час обіду в ресторані, то на виході з готелю на острові Ібіца… Але на людях пара поводилася винятково як добрі друзі, тому жодного фото на підтвердження романтичних стосунків папараці так і не зробили. До того ж у Піке нібито є інша дівчина.