Шанс для Юри

Шанс для Юри

Сьогодні Апеляційний суд Києва об 11.00 має продовжити розгляд скарги екс–глави МВС Юрія Луценка щодо його арешту. У скарзі, поданій адвокатом Ігорем Фоміним ще 30 грудня, лідер «Народної самооборони» наполягає, що ні у слідства, ні у Печерського райсуду столиці не було підстав змінювати йому підписку про невиїзд на утримання під вартою, до того ж таке рішення нібито суперечить нормам КПК. Розгляд цієї скарги мав відбутися ще вчора, але головуючий у процесі суддя Олександр Бець оголосив перерву до середи через відсутність у суді самого пана Луценка. Тож Юрій Віталійович отримав змогу особисто навести суду аргументи щодо неправомірних дій слідства.

Приходьте, пані, колядувати!

Приходьте, пані, колядувати!

Генеральна прокуратура влаштувала Юлії Тимошенко незабутні свята. Екс–Прем’єрку ледь не щодня викликають на допити до слідчих. Зокрема, вона була на бесіді у переддень Нового року, 31 січня, а днем раніше провела в ГПУ аж 11 годин поспіль! Якщо в «силовиків» не пропаде апетит до розмов із Тимошенко, то їй доведеться ходити на допити і на Різдво, і на Водохреща, може, випаде нагода колядувати чи посівати... Чергова серія бесід із слідчими відбудеться сьогодні: Тимошенко кличуть на допит о 12–й годині.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новий рік із Героєм України

Новий рік із Героєм України

Першого січня, в день народження Степана Бандери, в низці міст пройшли урочисті акції. У столиці відбувся смолоскипний марш. У маніфестації з нагоди 102–ї річниці Бандери взяли участь 2 тисячі осіб.

Всі статті рубрики