Щастя у квадраті

22.12.2010
Щастя у квадраті

Співачці Мерайї Кері довгий час не щастило з материнством: спочатку не могла завагітніти, коли ж вдалося — стався викидень. Тепер страждання зірки окупилися сторицею, точніше — двійнею. Нещодавно стало відомо, що вагітна зірка носить під серцем близнюків, повідомляє сайт журналу «Пiпл».

Про те, що 40–рiчна артистка чекає на появу одразу двох діток, розповів її чоловік Нік Кеннон. Пара мала намір тримати цю інформацію в секреті. Однак у Кері про близнюків запитали сам президент США Барак Обама та перша леді Мішель. Із ними зірка випадково зустрілася за лаштунками різдвяного концерту у Вашингтоні. «Вони запитали мою дружину: «Отже, у вас будуть близнюки?» — розповідав Нік під час ефіру на радіо. — До того моменту Мерайя нікому не розповідала про дiтей, оскільки лікарі порадили нам тримати це поки що в таємниці. Та через хвилювання й емоції, перебуваючи під враженням, вона поділилася з президентом і першою леді, що чекає на близнюків».

Боячись наврочити, Кеннон та Керрі продовжують приховувати термін вагітності та стать майбутніх дітей. Щоправда, джерела, наближені до зіркового подружжя, вже встигли розповiсти журналістам, що в Мерайї «точно буде щонайменше один хлопчик».