НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Умовна» кара

«Умовна» кара

Днями в Октябрському районному суді Полтави закінчилися майже дворічні слухання резонансної кримінальної справи, про яку розповідала наша газета. Нагадаємо: в новорічну ніч на 1 січня 2008 року депутат міськради, зять і водночас помічник–консультант нардепа–БЮТівця Володимира Левцуна Руслан Кривчун відстрелив своєму сусідові Костянтину Коваленку палець на нозі. Відверте затягування спочатку слідства, що тривало цілий рік, а потім і суду потерпілий пов’язував винятково з «козирним» статусом свого кривдника.

Двоє в масках

Двоє в масках

Днями двоє невідомих грабіжників у масках увірвалися до приміщення одного з рівненських відділень Ощадбанку в мікрорайоні Ювілейний. Сталося це близько 17–ї години вечора, тож у філії перебували двоє дівчат–касирів, охоронець та один клієнт — 17–річний хлопець. Злочинці діяли настільки самовпевнено, що навіть не стали затримувати хлопця, а просто відштовхнули від віконечка каси. Хлопець вибіг на вулицю та почав кликати на допомогу.

«Блудний» мер

«Блудний» мер

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Попереднє слухання судової справи щодо новообраного міського голови Ніжина, 52–річного Михайла Приходька, якого звинувачують в отриманні хабара в особливо великих розмірах, відбулося 6 грудня у Чернігові. У грудні 2008 року Приходька затримали працівники Державної служби боротьби з економічними злочинами за отримання хабара в розмірі 60 тисяч доларів США. Це один iз найбільших хабарів, зареєстрованих на Чернігівщині. Більше брав хіба що Володимир Француз, колишній голова Козелецької райдержадміністрації, якого засуджено минулого року за отримання 200 тисяч «зелених».

«Сорочка» для таксиста

«Сорочка» для таксиста

Резонансний злочин, який стався на трасі Черкаси — Сміла, міліції вдалося розкрити за дві доби. Неподалік кафе «Журавель» о третій годині ночі небайдужі водії знайшли непритомного молодого чоловіка, в якого юшила кров iз шиї. Люди рушниками зупинили кровотечу та викликали «швидку», котра доправила його до Смілянської райлікарні. Їхня небайдужість урятувала життя хлопцю, адже він був тяжко поранений у сонну артерію та груди.

Всі статті рубрики