Дівчина її кошмарів

24.11.2010
Дівчина її кошмарів

Ліндсей Лохан узялася за розум та, хай і за рішенням суду, сумлінно лікується від алкогольної залежності в реабілітаційній клініці. Але саме через лікування вона втратила, можливо, найкращу пропозицію у своєму житті — головну роль у біографічній стрічці «Інферно». Ліндсі мала зіграти відому порнозірку Лінду Лавлейс, яка з актриси фільмів «для дорослих» перетворилася на одного з найпалкіших борців проти порнографії.

Раніше творці фільму заявляли, що підтримуватимуть Лохан за будь–яких обставин, чекатимуть завершення курсу її реабілітації. І на підтвердження своїх слів навіть випустили постери майбутнього фільму із зображенням Ліндсей у ролі Лінди. Іще в травні актриса в рамках рекламної кампанії «Інферно» приїздила до Канна. Але незабаром знову потрапила за ґрати.

І ось днями сценарист та режисер «Інферно» Меттью Уайлдер вилив на 24–річну Ліндсей цебро холодної води, заявивши, що студія відкликала свою пропозицію. Мовляв, «ми були терплячими до неї дуже довго», але робота гальмує. Тому на роль зірки «Глибокої горлянки» замість Лохан вирiшили взяти іншу актрису — 32–річну шведку Малін Акерман («Хранителі», «Пропозиція», «Дівчина моїх кошма­рів»).

Роль в «Інферно» для Акерман, відомої переважно за другорядними роботами, може стати перепусткою до когорти голлівудських «вершків». «Малін — чудова актриса, я вважаю, що вона впорається з цією роллю на всі сто», — переконаний Уайлдер. Раніше те саме він казав про Ліндсей, яка через свої проблеми втрачає за рік уже третю роль.