Смертельний «драйв»

Смертельний «драйв»

Трагедія сталася позавчора якраз у Міжнародний день пам’яті жертв дорожньо–транспортних пригод. «Відзначився» 24–річний гравець футбольного клубу «Севастополь» вітчизняної прем’єр–ліги Владислав Піскун. Щоправда, останні три місяці, як повідомило керівництво клубу, він не грав, а «перебував під опікою лікарів, відновлювався після травми і, можливо, надто переживав через свою відсутність на футбольному полі».

Уродини з патріархом

Уродини з патріархом

Святкування ювілею предстоятеля Української православної церкви Московського патріархату почалося за кілька днів до самого дня народження. Ще минулого четверга в київській галереї «Печерська» відкрили присвячену ювілею виставку «Тихе сяйво». Тут можна було побачити картини різних художників, серед яких доволі відомі — Борис Єгіазарян, Олег Тістол та Олександр Сухоліт. Відвідувачі, до того ж, могли придбати якусь із картин до 75–річчя митрополита і вручити йому особисто у Національній опері учора.

«Горбатим» — по марці!

«Горбатим» — по марці!

У переддень 50–річчя історичної віхи в розвитку вітчизняного автомобілебудування заступник голови правління ЗАТ «ЗАЗ» Михайло Даукшас став, символічно і на мить, співробітником «Укрпошти». У тому сенсі, що «завізував» спеціальним художнім штемпелем перший конверт. Від звичайних цей штемпель різнить те, що в його відбитку з’явилося зображення «горбатого» «Запорожця».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики