Зебра не рятує...

Зебра не рятує...

Щодня на українських дорогах точиться справжня громадянська війна — працівники ДАІ щороку фіксують в Україні 40–45 тисяч ДТП, у яких гине близько 7 тисяч і травмується 50 тисяч осіб. Завтра про безпеку руху на дорозі та наслідки поводження за кермом говоритимуть в усьому світі — у неділю відзначатимуть День пам’яті жертв дорожніх аварій.

Від подібних трагедій, на жаль, не застрахований ніхто. І в одну мить ми можемо перетворитися як і на вбивцю за кермом, так і на бездиханну жертву. І навіть перетинаючи пішохідний перехід, не варто втрачати пильність. Бо не факт, що водій зустрічної машини не зламає вам життя. Киянка Наталя Тарасова відчула це на собі...

Надламані «квіти життя»

Надламані «квіти життя»

Щороку в Україні близько тисячі дітей віком до 18 років ставлять страшний діагноз — рак: рівень дитячих онкохвороб у державі становить 11 випадків захворювання на 100 тисяч дитячого населення. Із загальної кількості недужих діток приблизно 46% потерпають від хвороб крові (лімфоми, лейкози, гістеоцитози). У решти 54% дітей — пухлини центральної нервової системи, пухлини кісток, м’яких тканин, периферійної нервової системи, ока, нирок тощо.

Всі статті рубрики