Він чекає на нього

17.11.2010

Трохи більше двох років тому всесвітньо відомий пуерто–ріканський співак Рікі Мартін став батьком — двох синів солодкоголосої поп–зірки, Валентіно й Маттео, народила сурогатна мати. У березні цього року Рікі офіційно оголосив про те, що він – гомосексуаліст, поклавши край тривалим спекуляціям на цій темі. І ось — новий крок у «блакитному» напрямi. Західні ЗМІ наввипередки повідомляють, що 40–річний Мартін і його бойфренд вирішили одружитися; весілля відбудеться невдовзі — ймовірно, на батьківщині співака в Пуерто–Ріко.

Хоча з місцем реєстрації шлюбу можуть бути проблеми. У Пуерто–Ріко «блакитні» пари не розписують. Тож Рікі проситиме уряд своєї країни дозволу на створення і реєстрацію одностатевої сім’ї. Кумир мільйонів не розуміє, чому пуерто–ріканська влада влада досі не зняла заборону на шлюби двох чоловіків.

Співак додає, що щасливий зі своїм коханим, який також дуже любить Рікі і двох його дітей. При цьому Мартін ще не готовий представити свого партнера громадськості і не називає його ім’я.

Півроку тому папараці підловили Рікі з близьким чоловіком на вулиці та на пляжі. За чутками, це один з учасників «підтанцьовки» поп–зірки.